Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone štampane

 

Radne pantalone štampane – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne pantalone štampane su deo sopstvene proizvodnje. Zahvaljujući mogućnosti štampe logotipa firme na njima, veoma su popularan odevni predmet. Mogu se nositi u magacinu, na građevini, na stovarištu, i svakom drugom mestu koje zahteva radnu opremu i reklamu.

 

Što se tiče veličina, radne pantalone štampane se rade od S do XXXL. Zahvaljujući tome, omiljeni su odevni predmet žena i muškaraca. Zbog savremenog izgleda mogu se kombinovati sa drugim proizvodima koje imamo u ponudi. Šiju se u preko 12 boja, pa se mogu prilagoditi svim zaposlenim radnicima.

 

Radne pantalone reklamne šiju se od kepera, sirovinskog sastava 65% poliester i 35% pamuk. Površinska masa je 245 g/m2. Materijal je veoma kvalitetan, stoga proizvod je fleksibilan, udoban i izdržljiv.

 

Usečeni džepovi nalaze se na bokovima. Druga dva su sa poklopcem, jedan je na butini a drugi na zadnjoj strani desno. On se radi strandardno u istoj boji, dok je poklopac u kontrasnoj boji. Postoji i našivena gajka. Potkolenica i pojas se rade u kontrasnoj boji, s tim što se za ukašavanje pojasa koristi fosforescentnim paspul.