Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone sa vezom

 

Radne pantalone sa vezom – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena priozvodnja.

 

 

Ukoliko želite proizvod koji u isto vreme pruža i komoditet i kvalitet na pravom ste mestu. Naše radne pantalone sa vezom izradjene su od kvalitetnog materijala u kombinaciji 65% poliester i 35% pamuk, odnosno šiveni su od kepera. Površinska masa materijala je 245 g/m2.

 

Vaši zaposleni radnici nosiće proizvod otporan i izdržjliv. Radne pantalone sa vezom su opremljene džepom na butini koji je u istoj boji i ima poklopac u kontrasnoj boji. Pojas i potkolenica im je u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom. Imaju usečene džepove na bokovima i džep sa poklopcem na zadnjoj strani desno. Ukoliko imate potrebu za alatima da vam budu na dohvat ruke tu je i našivena gajka koje je veoma praktična.

 

Radne pantalone sa vezom možete birati u preko 12 boja iz naše palete i kombinovati ih sa drugim proizvodima. Na raspolaganju su vam polar duksevi, polo majice, košulje i drugi proizvodi našeg asortimana. A ako imate problem sa veličinama na raspolaganju su vam od S do XXXL. Izvezite vaš logotip na radnim naptalonama sa vezom i imaćete prisutnu reklamu svuda i na svakom mestu.