Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone sa štampom

 

Radne pantalone sa štampom – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena priozvodnja.

 

 

Svakodnevni rad vaših zaposlenih zahteva i kvalitet i udobnost prilikom nošenja. Naši proizvodi vam mogu pomoći da to ostvarite.

 

Radne pantalone sa štampom su radjene od materijala visokog kvaliteta – kepera. U kombinaciji su 65% poliester I 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2. Možete ih birati u preko 12 boja, u veličinama od S do XXXL. Idealno se kombinuju sa drugim odevnin predmetima naše palete: polo majicama, polar deksevima I ostalim proizvodima. Sve što treba da uradite je da izaberete kombinacije.

 

Naše radne pantalone sa štampom su opremljene brojnim džepovima sa strane. Džep (standardno u istoj boji) je sa plokopcem (standardno u kontasnoj boji) i nalazi se sa spoljašnje strane butine. Takodje, jedan džep sa poklopcem je na zadnjoj strani desno, dva usečena džepa su na bokovima i potkolenica je u kontrasnoj boji. Ako vam treba i dodatni prostor za odlaganje alata tu je našivena gajka sa strane. Pojas se radi standardno u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom.

 

Dajemo vam i mogućnost da logotip vaše firme oštampate na radnim pantalonama sa štampom i time uvek i na svakom mestu imate reklamu.