Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone sa nazivom kluba

 

Radne pantalone sa nazivom kluba – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Ako su vam potrebni novi članovi u klubu, naše radne pantalone sa nazivom kluba su idealne za rešenje vašeg problema. Izaberite naš proizvod i ne morate više da mislite na još neki oblik reklamiranja.

 

Takođe vam je bitno da vaši članovi, ili zaposleni radnici, budu zadovoljni kvalitetom i da im bude udobno u opremi koju nose. Sa nama nećete pogrešiti.

 

Za šivenje radnih pantalona sa nazivom firme koristimo kvalitetni keper, 65% poliester i 35% pamuk. Sigurni smo u izdržljivost i trajnost našeg proizvoda . Za one koji imaju potrebu za džepovima, obezbedili smo brojne. Na butini i na zadnjoj strani desno našiven je džep sa poklopcem. On se radi standardno u istoj boji dok je poklopac u kontrasnoj boji. Takođe, na bokovima su dva usečena džepa. Ko ima potrebu da određene alate kači a za to nema mesto našili smo gajku. Pojas izrađujemo standardno u kontrasnoj boji i ukrašavamo ga fosforescentnim paspulom. Potkolenice su takođe u kontrasnoj boji.

 

Obezbedite svojim zaposlenim radnicima ili svojim članovima kluba garderobu adekvatne veličine. Na raspolaganju su vam od S do XXXL, u paleti od preko 12 boja.

 

Ukoliko vam je potrebno da radne pantalone sa nazivom kluba uparite sa još nekim odevnim predmetima, ne stručavajte se da kažete, i tu smo mislili na vas. One se odlično slažu sa našim polo majicama, polar duksevima, košuljama i drugim proizvodima koje vam nudimo.