Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone sa nazivom firme

 

Radne pantalone sa nazivom firme – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Uvek se pitate gde još možete da istaknete naziv svoje firme. Mi vam nudimo na radnim pantalonama sa nazivom firme. Uvek i na svakom mestu, gde god se vaši zaposleni radnici nalazili bićete adekvatno reklamirani.

 

Radne pantalone sa nazivom firme su kvalitetan proizvod od kepera. Kombinacije je 65% poliestra i 35% pamuka. Fleksibilan je i otporan.

 

Površinske je mase 245 g/m2. Pojas je izrađen u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom. Na zadnjoj strani desno je džep sa poklopcem. Na bokovima se nalaze dva usečena džepa a na butini je još jedan džep sa poklopcem. Potkolenica je izrađena u kontrasnoj boji. Ako su va potrebni alati na dohvat ruke tu je i prišivena gajka.

 

Pobrinuli smo se da paleta boja bude čak preko 12 boja. Kao i druge proizvode tako i ovaj možete kombinovati sa drugim odevnim predmetima iz naše ponude, a na raspolaganju su vam i velčiine od S do XXXL.