Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone sa logom

 

Radne pantalone sa logom – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Da bi firma uspešno poslovala važno je primeniti svaki oblik reklame. Mi vam omugoćavamo da svoj logotip prenesete na naše proizvode, i na taj način budete viđeni gde god se vaši zaposleni radnici nalaze.

 

Radne pantalone sa logom, osim što su idealne za tu namenu, kvalitetne su , pa možete biti sigurni da ste izabrali pravi proizvod za vas. Šivene su od kepera, u kombinaciji 65% poliester i 35% pamuk. Površinska masa metarijala je 245 g/m2. Fleksibilne su i izdržljive.

 

Uz brojne džepove bićete sigurni da ste najneophodniju opremu poneli sa sobom. Na raspolaganju su vam dva džepa sa poklopcem. Jedan se nalazi na zadnjoj strani desno, a drugi je napred na butini. Radi se standardno u istoj boji samo je poklopac u kontrasnoj boji. Takođe, na bokovima su dva usečena džepa. Ako imate potrebu da određene alate zakačite iskoristite zašivenu gajku. Pojas i potkolenica se rade u kontrasnoj boji, samo što je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom.

 

Radne pantalone sa logom se rade u dimenzijama od S do XXXL. Još kada tome dodamo paletu od preko 12 boja i mogućnost kombinovanja sa dru migodevnim predmetima iz naše ponude, sve što treba da uradite je da dođete kod nas.