Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone poručiti

 

Radne pantalone poručiti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena priozvodnja.

 

 

Moderan način života i novi trendovi odavno predstavljaju problem za poslovnog čoveka. Kada je reč o odevanju, ne može više samo da razmšlja o sebi, već i o zaposlenima koji ga okružuju. Njihova gardoreba mora biti udobna, otporna i fleksibilna. Zbog toga vam preporučujemo radne pantalone poručiti. Šivene su od kepera, kvalitetnog materijala kombinacije 65% poliestra I 35% pamuka. Povšinska masa materijala je 245 g/m2.

 

Brojni džepovi odgovaraju na zahtev funkcionlanosti, pa ne morate više nositi razne kese i kutije sa alatom već one koje najčešće koristite razvrstajte po ovim džepovima. Džep sa poklopcem nalazi se, jedan na zadnjoj strani desno, jedan na butini. Dva usečena džepa su na bokovima. Ukoliko imate potrebu za alatom na dohvat ruke iskoristite prišivenu gajku sa strane.

 

Na raspolaganju vam je paleta od preko 12 boja koje možete izabrati za vaše radne pantalone poručiti. Uz to, možete ih birati u veličinama od S do XXXL, i možda upariti sa drugim proizvodima našeg asortimana. Možda sa polo majicama, polar duksevima, košuljama, kačketima i drugim odevnim predmetima za koje se odlučite.