Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone po porudžbini

 

Radne pantalone po porudžbini – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Kao pomoć svojim kupcima odlučili smo se da radimo robu po porudžbini. Jedan od takvih proizvoda su radne pantalone po porudžbini. Zahvaljujući materijalu od koga se prave, ističu se svojim kvalitetom. Otporne su i izdržljive, i što je veoma bitan podatak za onoga ko će ih nositi, udobne su. Šiju se od kepera koji se sastoji od 65% poliestra i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m2.

 

Još jedna njihova pogodnost je ta što su opremljene brojnim džepovima. Više nećete morati da vučete za sobom kutije i kese sa alatom već najneophodniju opremu ćete rasporediti u dve vrste džepova. Jedni su usečeni i nalaze se na bokovima. Drugi su sa poklopcem. Jedan je sa zadnje strane desno a drugi napred na butini. Oba džepa su standardno u istoj boji, dok je poklopac u kontrasnoj.

 

Pojas, kao i potkolenica, rade se standardno u kontrasnoj boji, ali pojas je ukrašen fosforescentnim paspulom. Za svaki slučaj smo obezbedili gajku pa ko ima potrebu da kači alate ili da ima ključeve na dohvat ruke više neće morati da brine, njegov problem je rešen.

 

Radne pantalone po porudžbini su namenjene potrošačima najrazličitijih zanimanja. Radnici u magacinu, kafiću, školi, na stovarištu, svi mogu koristiti ovaj odevni predmet. Zavisno od godišnjeg doba postoji mogućnost kombinovanja sa drugim proizvodima našeg širokog asortimana.

 

Na raspolaganju vam je paleta od 12 boja, i veličine od S do XXXL.