Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone kupiti

 

Radne pantalone kupiti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena priozvodnja.

 

 

Danas, kada je ponuda odevnih predmeta na tržištu velika, nije lako odabrati i kupiti ono što zadovoljava potrebe vas i vaših zaposlenih radnika. Sve mora da bude brzo, efikasno i sarvšeno. Proizvod koji odaberete očekujete da se dokaže u pogledu kvaliteta. Zato vam preporučujemo naše radne pantalone kupiti. Izrađene se od materijala 65% poliestra i 35% pamuka, tj. kepera, površinske mase 245 g/m2. Veoma su izdržljive i fleksibilne.

 

Mogućnost nošenja potrebnog alata na radnim pantalonama kupiti pružaju vam brojni džepovi sa strane i pozadi. Na butini se nalazi džep (standardno u istoj boji) i ima poklopac (standardno u kontrasnoj boji). Na bokovima su dva usečena džepa dok se na zadnjoj strani desno nalazi još jedan džep sa poklopcem. Potkolenice, kao i pojas, su standardno u kontrasnoj boji, s tim što je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom. Prišivena gajka sa strane daje mogućnost da određene alate uvek imate na dohvat ruke.

 

Ako su vam problem veličine, rešili smo ga. Radne pantalone kupiti se rade u dimenzijama od S do XXXL.

 

Ne zaboravite da treba misliti na boje. Dostupna vam je paleta od preko 12 boja, a kada tome dodate i mogućnost kombinovanja sa našim drugim proizvodima shvatićete da kupiti odevni predmet može biti teško i zabavno. Zato smo se pobrinuli da vam i u pogledu toga izađemo u susret, pa bilo koju nedoumicu možemo zajedno rešiti.