Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne za vodovod i grejanje

 

Radne jakne za vodovod i grejanje rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Vlasnik ste firme koja se bavi instalacijom i održavanjem vodovoda i grejanje i potrebne su Vam radne jakne za Vaše zaposlene - onda ste došli na pravo mesto jer mi u svojoj ponudi imamo radne jakne za vodovod i grejanje koje radimo u sopstvenoj proizvodnji. Radne jakne za vodovo i grejanje rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilana i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m² uz izradu u preko 12 boja i mogućnost veza i štampe.

 

Radne jakne za vodovod i grejanje standardno na sebi imaju, pojas, kragnu i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja a svakako na njima ima i fosforescentni paspul. Radne jakne za vodovod i grejanje odlikuju se komotitetom, toplinom i otpornošću na loše vremenske uslove, poput vetra i kiše. Ako želite da svojim zaposleni obezbedite kompletnu radnu garderobu, naše radne jakne za vodovod i grejanje se lako i lepo kombinuju sa radnim pantalonama i radnim kombinezonom koji se nalaze u našoj ponudi jer ih radimo od istog materijala i u istim bojama.

 

Uz mogućnost izrade veza u 10 boja i štampe u 6 boja bićete u prilici da na radne jakne za vodovod i grejanje istaknete svoj reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Tako ćete osim adekvatne radne garderobe zaposlenih imati i reklamu koju će oni rado na sebi nositi i tokom rada promovisati vašu firmu i delatnost kojom se bavite. Neka vaši zaposleni budu Vaša najbolja reklama uz naše radne jakne za vodovod i grejanje i tako Vas reklamiraju tokom rada svuda i u svakom trenutku.

 

Radne jakne za vodovod i grejanje sigurno će zadovoljiti Vaše potrebe i uz njih ćete moći da svojim poslovnim partnerima i saradnici pokazate koliko brinete o imidžu svoje firme i dobrom poslovanju kroz adekvatno odevene radnike.