Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne za putare

 

Radne jakne za putare rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako ste firma koja se bavi izgradnjom i održavanjem puteva sigurno će Vam biti potrebne naše radne jakne za putare kako bi svojim zaposlenima obezbedili adekvatnu radnu opremu i zaštitu na radu. Kako bi imali kompletnu radnu garderobu za svoje zaposlene radne jakne za putare idealno je kombinuju sa ostatkom rome iz naše ponude kao što su radne pantalone, radni kombinezoni, majice, duksevi i sl.

 

Radne jakne za putare rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radne jakne za putare rade se u preko 12 boja i u tom izboru nalaze se i jarke boje koje su neophodne kako bi Vaši zaposleni bili primećeni tokom rada na deonici i tako osigurali njihovu bezbednost, a pored toga na ovim jaknama nalazi se fosforescentni paspul.

 

Radne jakne za putare standardno se rade sa kragnom, pojasom i zatvaračima na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Na ove radne jakne za putare moguća je izrada veza i štampe čime možete istaći svoju firmu i delatnost kojom se bavite. Vez se radi u 10 boja a štampa u 6 pa tako dodatno možete svoju firmu staviti u prvi plan. Na radne jakne za putare može se raditi reklamni teks, logotip ili naziv Vaše firme koji će Vaši zaposleni rado nositi na sebi i tako promovisati Vašu firmu.

 

Neka Vaši zaposleni budu prpeoznatljivi uz naše radne jakne za putare koje ćemo za Vas izraditi po Vašoj meri i Vašim potrebama uz izuzetno kvalitetnu tehnologiju izrade veza i štampe. Sigurni smo da će Vaši zaposleni biti zadovoljni udobnošću i trajnošću ovih jakni kroz koje ćete pokazati prigu o svojim zaposlenima a oni će Vam uzvratiti poverenjem i napredovanjem u radnim obavezama.