Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne za građevinarstvo

 

Radne jakne za građevinarstvo rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako ste vlasnik nekog građevinskog preduzeća sigurni smo da će Vašim zaposlenima svakako biti neophodne naše radne jakne za građevinarstvo jer one zadovoljavaju sve neophodne standarde sigurnosti i zaštite na radu. Radne jakne za građevinarstvo standardno se rade sa kragnom, pojasom i zatvaračima na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja, a pored toga zbog povećane sigurnosti na radu na njima ima i fosforescentni paspul.

 

Radne jakne za građevinarstvo rade se u sopstvenoj proiuvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, sa površinskom masom 245 g/m². Radimo ih u preko 12 boja pa ih je lako prilagoditi Vašim potrebama kao i ostatku radne garderobe zaposlenih. Pošto se radne jakne za građevinarstvo rade u sopstvenoj proizvodnji kao i ostatak robe iz našeg asortimana, možete ih kompletirati sa radnim pantalonama i radnim kombinezonima koji su u našoj ponudi.

 

Na radne jakne za građevinarstvo moguća je izrada veza ili štampe pa tako možete na njima imati svoj reklamni materijal, naziv ili logotip firme. Izrada veza radi se u 10 boja, a štampa u 6 boja čijom adekvatnom kombinacijom dodatno ožete istaći svoju firmu i delatnost na ovim jednobojnim jaknama. Neka Vaši zaposleni izgledaju reprezentativno i neka promovišu Vašu firmu tokom rada svuda i u svakom trenutku uz naše radne jakne za građevinarstvo.

 

Pokažite svojim poslovnm partnerima i saradnicima koliko brinete da Vaši zaposleni budu tokom rada adekvatno odeveni i kakav će utisak poslovnosti iza sebe ostaviti, a u tome će Vam pomoći naše radne jakne za građevinarstvo koje ćemo za Vas izraditi po Vašoj meri i Vašim potrebama. Postanite i Vi još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca i obezbedite svojim zaposlenima radne jakne za građevinarstvo koje smo se potrudili da kvalitetnom izradom i dizajnom zadovoljimo visoke standarde odevanja.