Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne za firmu

 

Radne jakne za firmu rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne za firmu rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilen i 35% pamuk sa površinskom masom 245 g/m². Izrada ove radne jakne za firmu moguća je u preko 12 boja pa ih lako možete prilagoditi svojim potrebama kao i lako kombinovati sa ostatkom radne garderobe. Radne jakne za firmu standardno radimo sa kragnom, pojasom i zatvaračima na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Radi povećane bezbednosti zaposlenih koji nose ove radne jakne za firmu na njima ima i fosforescentni paspul.

 

Radne jakne za firmu koriste se u mnogim delatnostima gde su zaposleni izloženi teškim uslovima rada i radu na terenu, na otvorenom prostoru pa smo zato kvalitetom obezbedili da ove jakne budu izrdžiljive i tople ali i komforne. Mogu se odlično kmbinovati sa ostatkom robe iz našeg širokog asortimana proizvoda kao što su radni kombinezoni, radne pantalone, majice, košulje i sl. i tako svojim zaposlenima obezbedite potpunu i kompletnu radnu uniformu.

 

Osim što su radne jakne za firmu neophodne za odevanje zaposlenih na njima je moguća i izrada reklamnog teksa, logotipa ili naziva firme u vezu ili štampi čime bi ste bili u prilici da Vaši zaposleni promovišu Vašu firmu i delatnost kojom se bavite. Izrada veza dostupna je u 10 boja a štampa u 6 boja pa smo zato sigurni da ćete uspeti da istaknete svoj željeni detalj na ovim jaknama. Pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima koliko ulažete u kvalitetnu radnu garderobu zaposlenih kao i koliko vodite računa o dobrom marketingu i pospešivanju poslovanja, a sve to uz naše radne jakne za firmu.

 

Sigurni smo da će Vaši zaposleni rado nositi ove radne jakne za firmu jer se odlikuju visokim kvalitetom koji smo u mogućnosti da obezbedimo kao i trajnošću i kvalitetom izrađenog vezenog ili štampanog materijala na njima.