Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne vezti

 

Radne jakne vezti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne vezti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m² sa mogućnošću izrade veza na njima. Izrada veza radi se u 10 boja čime bi ste dodatno na ovim jaknama istakli vezeni detalj. Kako bi bili u prilici da uz radne jakne vezen osim adekvatne radne garderobe za zaposlene imate i reklamu svoje firme na ovim jaknama moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme. Tako bi ste imali reklamu koja je dostupna svima i u svakom trenutku tokom svakodnevnog kontakta Vaših zaposlenih sa poslovnim sardnicima ili klijentima i korisnicima usluga.

 

Radne jakne vezti su vrlo funkcionalne i na sebi imaju nitne na džepovima i krajevima šniranja, rajsfleršlus full Zip YKK, kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji. Kako bi Vašim zaposlenima dodatno obezbedili sigurnost tokom rada na ove radne jakne vezti stavili smo fosforescentni paspul.

 

Radne jakne vezti rade se u preko 12 boja i lako se kombinuju sa ostatkom garderobe i sa potrebama Vaše firme. Kako bi Vaši zaposleni imali adekvatnu radnu uniformu ove radne jakne vezti se lepo i lako mogu kompletirati sa robom iz naše ponude kao što su radne pantalone, kombinezoni a ispod jakni mogu nositi majice, košulje ili dukseve.

 

Pokažite svojim poslovnim partnerima koilikobrinete o imidžu svoje firme ali i osigurnosti Vaših zaposlenih tokom rada a sve to uz naše radne jakne vezti. Neka Vaši zaposleni uz radne jakne vezti ostave utisak poslovnosti tokom rada sa poslovnim saradnicima ili korisnicima usluga.

 

Sigurni smo u kvalitet i trajnost koju Vam nudimo i zato Vas očekujemo da postanete još jedan od mnogobrojnih kupaca naše radne jakne vezti.