Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne vezene

 

Radne jakne vezene rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne vezene se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m² na kome je moguća izrada u vezu detalja po Vašoj želji bilo da je u pitanju naziv i logoitp Vaše firme ili neki drugi detalj koji karakteriše Vas i delatnost kojom se bavite. Izrada veza dosupna je u 10 boja pa ste tako u prilici da osimislite originalan detalj koji će se svojom izradom izdvajati na ovim jednobojnim jaknama.

 

Radne jakne vezene rade se u preko 12 boja pa ih je lako kombinovati sa ostatkom radne garderobe kao što su radne panatalone i radni kombinezoni koji se takođe nalaze u našoj ponudi proizvoda.tako ćete moći da svojim zaposlenima na jednom mestu uz radne jakne vezene obezbedite kompletnu radnu garderobu. Radne jakne vezene standardno na sebi imaju kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrstnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja, a radi povećane bez bednosti na poslu na ovim jaknama ima fosforescentni paspul.

 

Radne jakne vezene osim što su svakodnevni odevni ddeo radne uniforme zaposlenih uz izradu veza i reklamnog materijala one mogu postati pravi promoteri Vaše firme i delatnosti kojom se bavite. Tako bi Vaši zaposleni uz radne jakne vezene svakodnevno promovisali Vašu firmu svuda i u svakom trenutku. Pokažite Vašim zaposlenima koliko brinete o njihovom adekvatnom odevanju tokom rada a oni će Vam uzvratiti boljim rezultatima rada a sve to uz naše radne jakne vezene.

 

Uz radne jakne vezene imaćete reklamu koja će ostaviti jedinstven peča poslovnosti kako na Vaše korisnike usluga tako i na Vaše poslovne partnere i saradnike. Neka vaši zaposleni sa ponosom na sebi nose radne jakne vezene i tako upoznaju Vaše nove korisnike usluga sa Vašim poslovnim mogućnostima i uslugama koje možete da im ponudite.