Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne štampati

 

Radne jakne štampati rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne štampati su proizvod iz sopstvne proizvodnje i namenjene su za odevanje zaposlenih ali mogu poslužiti pored toga i kao dobar reklamni materijal jer je na njima moguća izrada štampe. U štampi na ovim jaknama može se naneti reklamni tekst, logotip ili naziv firme čime bi ste na taj način imali reklamu koju će Vaši zaposleni rado nositi na sebi. Izrada štampe dostupna je u 6 boja pa tako lako možete istaći željeni štampani detalj na ovim jaknama.

 

Radne jakne štampane se odlikuju visokim kvalitetom materijala od koga se rade, a u pitanju je keper koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m². Radne jakne štampane su vrlo funkcionalne i na sebi imaju nitne na džepovima i krajevima šniranja, kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK. Kako bi dodatno osigurali bezbednost zaposlenih koji nose ove jakne na njima smo stavili fosforescentni paspul.

 

Radne jakne sa štampom rade se u preko 12 boja i lako se mogu uklopiti u ostatak radne garderobe kao i sa Vašim potrebama. Kako bi svojim zaposlenima pored ovih jakni obezbedili potpunu radnu garderobu ove se jkne lepo kombinuju sa radnim kombinezonima i radnim pantalonama iz naše ponude a pored toga ispod jakne mogu nositi majice, dukseve, košulje i sl. koji se takođe nalaze u našem asortimanu proizvoda.

 

Neka Vaši zaposleni budu adekvatno odeveni i neka sa ponosom nose ime firme u kojoj rade a sve uz naše radne jakne štampati. Visokim kvalitetom i tehnologijom potrudili smo se da ove radne jakne zadovolje sve standarde neophodne za zaštitu na radu i zato Vas očekujemo kako bi postali još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.