Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne štampane

 

Radne jakne štampane rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Kako bi svojim zaposlenima omogući adekvatnu radnu garderobu u kojoj će se tokom rada osećati prijatno i sigurno nudimo Vam iz svog širokog asortimana proizvoda naše radne jakne štampane na kojima je moguća izrada štampe detalja po vašoj želji. Štampani detalj može biti reklamni tekst, logotip ili naziv firme sa izradom u 6 boja čime ćete dodatno istaći štampani detalj na ovim jednobojnim jaknama koje se rade u preko 12 boja. Radne jakne štampane prema boji lako se mogu prilagoditi Vašim potrebama i lako se mogu kombinovati sa ostatkom radne garderobe iz našeg asortimana kao što su radne pantalone, radni kombinezoni, majice, duksevi i sl.

 

Radne jakne štampane su vrlo prijatne, otporne i tople za nošenje jer ih radimo u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijal akepera koji je mešavina 65% polietietilana i 35% pamuka s apovršinskom masom 245 g/m². Radne jakne štampane se standardno rade sa kragnom, pojasom i zatvaračima na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Pored toga radi povćane bezbednosti onih koji nose ove radne jakne štampane na njima se nalazi i fosforescenti paspul.

 

Radne jakne štampane mogu biti i dobar promotivni materijal koji možete pokloniti svojim poslovnim partnerima i saradnicima kojima ćete na taj način pokazati koliko ulažete kako bi svojim zaposlenima obezbedili adekvatne uslove rada i koliko ste spremni da pospešite svoje poslovanje. Sigurni smo da će Vaši zaposleni rado na sebi nositi ove radne jakne štampane i tokom rada sa ponosom predstavljati Vašu firmu i tako iza sebe ostavljati jedinstven utisak poslovnosti i ozbljnosti kako njih samih tako i Vaše firme.

 

Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim potrebama i željama a mi ćemo kvalitetnom izradom kako simh jakni tako i štampe na njima Vam obezbediti radne jakne štampane po Vašoj meri i tako postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.