Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne sa vezom

 

Radne jakne sa vezom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne sa vezom su jakne koju su Vam svakako neophodne kako bi svojim zaposlenima obezbedili adekvatnu radnu garderobu. Kako su ove radne jakne sa vezom sastavni deo unifrome vrlo lepo se mogu kombinovati sa ostatkom robe iz naše proizvodnje kao što su radni kombinezoni, radne pantalone a ispod ovih jakni mogu se nositi majice, duksevi i košulje.

 

Radne jakne sa vezom rade se od visoko kvalitetnog materijala, kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, sa površinskom masom materijala 245 g/m². Na sebi ove radne jakne sa vezom imaju kragnu, pojas i zatvarače džepova u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja što ove jakne čini vrlo funkcionalnim.

 

Radne jakne vezene na sebi imaju fosforescentni paspul čime smo hteli da osiguramo bezbednost radnika naročito na radnim mestima gde može biti ugrožena bezbednost radnika. Radne jakne sa vezom rade se u preko 12 boja što ih čini lakim za kombinovanje sa ostatkom garderobe ali ilako prilagodljivim Vašim potrebama.

 

Kako se ove radne jakne sa vezom mogu naći u skoro svakoj vrsti delatnosti na njima je moguća izrada reklamnog teksta, naziva ili logotipa firme u vezu do 10 boja. Izradom veza i adekvatnom kombinacijom boja dodatno možete na ovim jaknama istaći svoju firmu ili delatnost kojom se bavite. Tako ćete imati reklamu koja će biti dostupna svima i u svakom trenutku i koju će Vaši zaposleni vrlo rado nositi na sebi.

 

Obezebdite svojim zaposlenima da se u teškim radnim uslovima osećaju prijatno o komforno uz naše radne jakne sa vezom, a oni će Vam uzvratiti dobrim rezultatima svoga rada. Sigurni smo u kvalittet koji Vam nudimo i zato Vas očekujemo da nam se obratite sa svojim željama i potrebama i tako radne jakne sa vezom izradimo po Vašoj meri.