Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne sa štampom

 

Radne jakne sa štampom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne sa štampom se rade u sopstvenoj proizvodnji i osim što su namenski rađene kako bi obezbedile adekvatne uslove zaposlenima takođe mogu biti i dobar promotivni materijal jer je na njima moguća izrada u štampi reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme. Tako ćete imati reklamu koju će Vaši zaposleni rafo nositi na sebi i koja će tako biti dostupna svima i u svakom trenutku. Izrada štampe radi se u 6 boja čijim adekvatnim izborom i kombinacijom dodatno možete istaći svoju firmu i delatnost kojom se bavite na ovim radnim jaknama.

 

Radne jakne sa štampom rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, sa površinskom masom 245 g/m². Ove radne jakne na sebi imaju kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i na krajevima šniranja. Osim toga na ove radne jakne sa štampom radi bezbednosti radnika stavili smo i fosforescenti paspul.

 

Radne jakne sa štampom rade se u preko 12 boja i lako se kombinuju sa ostatkom robe kao što su radne pantalano, kombinezoni, majice, duksevi, košulje i sl. koji se nalaze u našoj širokoj ponudi proizvoda iz sopstvene proizvodnje. Omogućite svojimzaposlenima da tokom radnog vremena imaju adekvatnu garderobu koja ne samo da će ih tokom rada štiti već i na njima lepo izgledati.

 

Kroz adekvatno odevene radnike i reklamu uz radne jakne sa štampom pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima da brinete o statusu svoje firme i o tome kakav će utisak Vaši zaposleni ostaviti na klijente i potrošače tokom rada sa njima. Mi smo tu da Vam sve to omogućimo kako bi radne jakne sa štampom zadovoljile Vaše potrebe.