Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne sa nazivom firme

 

Radne jakne sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji i mogu se koristiti u većini delatnosti kao osnovni vid radne uniforme zaposlenih. Uz kupovinu radne jakne sa nazivom firme omogućili smo da se na njima u vezu ili štampi izradi naziv Vaše firme kako bi ove jakne bile reprezentativne i Vašu firmu predstavljale svuda i u svakom trenutku. Izrdava veza dostupna je u 10 boja a štampe u 6 boja pa tako možete adekvatnom kombinacijom dodatno da istaknete svoju firmu i stavite je u prvi plan.

 

Radne jakne sa nazivom firme rade se u sopstevoj proizvodnji u preko 12 boja pa se lako mogu prilagoditi Vašim potrebama kao i ostatku radne garderobe Vaših zaposlenih. Radne jakne e odlikuju visokim kvalitetom i trajnošću jer ih radimo od kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radimo ih standardno sa kragnom, pojasom i zatvaradžima džepova u kontrsnoj boji, rajferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Pored toga radi povećane sigurnosti rada na ovim jaknama ima i fosforescentni paspul.

 

Radne jakne sa nazivom firme se izuzetno lepo i lako mogu kompletirati sa robom iz našeg asortimana kao što su radne pantalone, radni kombinezoni i sl., a za nošenje ispod jakne pogodne su naše majice, duksevi, košulje i sl. Uz radne jakne sa nazivom firme imaćete reklamu koju će Vaši zaposleni rado nositi na sebi i tako tokom rada sa korisnicima usluga ili poslovnim saradnicima biti u prilici da promovišu Vašu firmu i delatnost kojom se bavite.

 

Uz naše radne jakne sa nazivom firme pokažite koliko brinete da Vaši zaposleni ostave visok stepe poslovnosti i ozbiljnosti Vaše firme i imidž koji karakteriše Vašu firmu. Mi ćemo Vam visokim kvalitetom i trajnošću boja štampe i veza obezbediti radne jakne sa nazivom firme koje će da zadovolje Vaše potrebe i Vaše standarde.