Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne sa logom

 

Radne jakne sa logom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne sa logom koje se rade u sopstvenoj proizvodnji osim što mogu biti adekvatna radna garderoba Vaših zaposlenih kojima je potrebna određena zaštita na radu, mogu biti i dobar promotivni materijal Vaše firme koju će zaposleni rado nositi na sebi. Izrada logotipa radi se u vezu do 10 boja ili štampi do 6 boja.

 

Radne jakne sa logom odlikuju se visokim kvalitetom jer se rade od matrijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Na sebi ove jakne imaju kragnu, pojas i zatvarače džepova u kontrstnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Radi povećane bezbednosti radnika koji nose naše radne jakne sa logom na njima ima i fosforescenti paspul.

 

Radne jakne sa logom se mogu idealno kombinovati sa robom iz našeg asortimana kao što su radne pantalone, radni kombinezon, majice, duksevi i sl. i tako svojim zaposlenima obezbedite potpunu radnu garderobu. Pokažite svojim zaposlenima koliko brinete o njima i koliko želite da im olakšate radne uslove, a svojim poslovnim saradnicima i partnerima pokažite koliko ulažete u svoje poslovanje, marketing i imidž svoje firme i svojih zaposlenih.

 

Garantujemo Vam kvalitet naše radne jakne sa logom jer smo kvalitetom materijala i načina izrade uspeli da zadovoljimo visoke standarde neophodne da zadovolje Vaše potrebe. Očekujemo Vas da nam se obratite sa svojim potrebama i željama i tako za Vas izradimo radne jakne sa logom koje će Vaši zaposleni sa velikim zadovoljstvom nositi na sebi. Neka Vaši zaposleni sa ponosom budu predstavnici firme u kojoj rade uz naše radne jakne sa logom.