Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne poručiti

 

Radne jakne poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne poručiti su proizvod iz sopstvene proizvodnje pa ih je lako prilagoditi Vašim potrebama po pitanju boje, veličine i vezenog i štampanog detalja na njima. Kako su radne jakne poručiti namenjene za rad u teškim spoljnim uslovima potrudili smo se njihovim kvalitetom da obezbedimo trajnost i izdržljivost. Radne jakne porućiti rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% poliester i 35% pamuk, povšinske mase 245 g/m² sa izradom u preko 12 boja pa ih lako možemo prilagoditi Vašim potrebama. Radne jakne poručiti na sebi imaju kragnu, pojas i zatvarače džepova u kontrastnoj boji, nitne na džepovima i krajevima šniranja i fajsferšlus full Zip YKK.

 

Radne jakne poručiti su svakako jedan od osnovnih vidova radne unifrme pa se zato mogu kombinovati sa ostatkom robe iz našeg asortimana kao što su radne pantalone, radni kombinezoni i sl., a ispod jakne kao dodatni deo iz naše ponude mogu se nositi majice, duksevi, košulje i sl. Sigurni smo da ćete uz naše radne jakne poručiti imati adekvatnu zaštitnu garderobu za zaposlene i da ćete zadovoljiti sve neophodne standarde oblačenja zaposlenih za oređene radne profile.

 

Radne jakne poručiti su pogodne za izradu veza ili štampe pa tako na njima možete imati reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Izrada štampe radi se u 6 boja, a vez u 10 boja pa adekvatnom kombinacijom možete da istaknete svoju firmu i delatnost kojom se bavite. Tako će vaši zaposleni uz radne jakne poručiti biti u prilici da promovišu firmu svuda i svakom trenutku tokom rada i sa zadovoljstvom budu Vaša najbolja reklama. Vaši zaposleni ne samo da će uz ove radne jakne poručiti imati adekvatnu radnu garderobu već će u njima i lepo izgledati i na taj način Vašu firmu postaviti na još jedan stepenik više po pitanju poslovnosti u ulaganja u dobre uslove rada.

 

Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim potrebama i željama a mi ćemo se potruditi da visokim kvalitetom i trajnošću kako samog materijala tako i veza i štampe na njemu zadovoljimo Vaše potrebe i radne jakne poručiti izradimo po Vašoj meri.