Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne po porudžbini

 

Radne jakne po porudžbini rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako se bavite delatnošću u kojoj su Vam za Vaše zapsolene neophodne radne jakne kao vid radne uniforme sigurni smo da će naše radne jakne po porudžbini zadovoljiti Vaše potrebe po pitanju veličine, dezena i dizajna kao i po pitanju veza i štampe na njima.

 

Radne jakne po porudžbini rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, sa površinskom masom 245 g/m² i mogu se kompletirati sa robom iz naše ponude kao pto su radne pantalone i radni kombinezoni koji se rade u istim bojama i od istog materijala. Radne jakne po porudđbini rade se u preko 12 boja i lako je prilagoditi Vašim potrebama uz mogućnost izrade veza u 10 boja i štampe u 6 boja.

 

Izradom veza ili štampe bićete u prilici da na radne jakne po porudžbini imate reklamni tekst, logotip ili naziv firme koji će Vašu firmu promovisati svuda i u svakom trenutku. Uz radne jakne po porudžbini i izradu vezenog ili štampanog materijala Vaši zaposleni će biti Vaša najbolja reklama jer će tokom svakodnevnog nošenja ovih jakni biti u prilici da nove korisnike usluga upoznake usluga upoznaju sa Vašim poslovnim mogućnostima koje možete da im ponudite.

 

Radne jakne po porudžbini standardno na sebi imaju kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja, a radi povećane bezbednosti na radu na sebi ove jakne imaju i fosforescenti paspul. Potrudili smo se da visokim kvalitetom i načinom izrade radne jakne po porudžbini zadovoljimo potrebe neophodne za adekvatnu radnu garderobu zaposlenih i zato smo sigurni da ćete biti zadovoljni našom uslugom i izradom veza i štampe na ovim jaknama. Očekujemo Vas da nam se obratite sa svojim potrebama i željama kako bi radne jakne po porudžbini izradili po Vašoj meri.