Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Radne jakne naručiti

 

Radne jakne naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, koji je površinske mase 245 g/m². Radne jakne naručiti su lako prilagodljive ostatku rade uniforme jer ih radimo u preko 12 boja i sigurni smo da ćete ih lako uklopiti sa svojim potrebama. Ove radne jakne naručiti na sebi standardno se rade sa kragnom, pojasom i zatvaračima na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlusom full Zip YKK i sa nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Kako bi ove jakne u potpunosti zadovoljile standarde sigurnosti na radu na njima se nalazi i fosforescentni paspul.

 

Kako bi uz radne jakne naručiti bili u prilici i da imate reklamu koja će Vašu firmu promovisati i upoznati Vaše potrošače i korisnike usluga sa Vašim mogućnostima i sa Vašom delatnošću, na ove radne jakne moguća je izrada veza ili štampe. Uz vez i štampu mogu se izraditi reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Vez se radi u 10 boja a štampa u 6 čime dodatno možete istaći svoj željeni reklamni materijal.

 

Pošto se radne jakne naručiti kao i ostatak naših artikala radi u sopstvenoj proizvodnji moguće je ove jakne kombinovati sa tim atiklima kao što su radne pantalone, radni kombinezoni, majice, duksevi, košulje i sl. na taj način bili u prilici da na jednom mestu svojim zaposlenima obezbedite kompletnu radnu uniformu.

 

Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim potrebama i idejama kako bi smo za Vas u svojoj proizvodnji izradili adekvatne radne jakne naručiti. Osmislite originalan detalj koji želite da Vaši zaposleni rado nose na sebi i tako Vas promovišu svuda i u svkom trenutku tokom rada sa korisnicima usluga ili poslovnim saradnicima. Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo i sigurni smo da ćemo uspeti da opravdamo Vaše ukazano poverenje da za Vas izradimo radne jakne naručiti.