Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne kupiti

 

Radne jakne kupiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako ste vlasnik preduzeđa gde su Vam neophodne radne jakne kako bi svojim zaposlenima obezbedili odgovarajuće uslove rada sigurni smo da će naše radne jakne kupiti zadovoljiti Vaše potrebe jer ih radimo po visokim standardima. Radne jakne se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m².

 

Radne jakne kupiti rade se u preko 12 boja čijim izborom ih možete lako prilagoditi svojim potrebama kao i ostatku radne garderobe koju Vaši zaposleni nose. Kako bi bili u prilici da obezbedite adekvatni radni komplet za svoje zaposlene uz asortiman robe iz naše ponude kao što su radne pantalone, radni kombinezoni, majice, dukesevi i sl. koji se rade u bojama koje su u skladu sa ovim jaknama.

 

Radne jakne kupiti na sebi standardno imaju kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK kao i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Uz sve ove kako bi jakne obezbedile potpunu bezbednost zaposlenima na njima ima fosforescentni paspul.

 

Kako bi Vaši zaposleni tokom rada bili u prilici i da promovišu firmu u kojoj rade na ove radne jakne kupiti moguća je izrada vu vezu ili štampi, reklamni materijal, logotip ili naziv firme. Tako ćete biti u prilici da se istaknete svuda i u svakom trenutku. Izrada veza dostupna je u 10 boja a štampa u 6 pa tako lako možete dodatno istaći svoj promotivni materijal koji će Vas predstavljati kao i delatnost kojom se bavite.

 

Neka Vaši zaposleni sa ponosom na sebi nose radne jakne kupiti i Vašu firmu predstavljaju tokom njenog nošenja, a Vi pokažite svoji poslovnim partnerima i saradnicima koliko brinete o imidžu i statusu svoje firme.