Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci za školu

 

Polar prsluci za školu su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Voleli bi ste da se Vaša škola i Vaši učenici osim u znanju ističu i po načinu odevanja ? Onda ste došli na pravo mesto, jer iz svoje široke ponude za Vas izdvajamo polar prsluci za školu koji mogu postati jedna vrsta uniforme za Vaše učenike, uz mogućnost izrade logotipa škole u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

Budite uvereni da zbog svoje udobnosti i dizajna polar prsluci za školu će biti rado prihvaćeni od strane Vaših učenika i uvek će ih sa zadovoljstvom nositi. Rade se u više od 20 boja sa vezom ili štampom u 10 boja, što dodatno olakšava mogućnost kombinovanja.

 

Polar prsluci za školu su iz asortimana sopstvene proizvodnje i rade se od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², sa rajsferšlusom Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepovima sa strane. Pružamo Vam mogućnost izbora modela za decu, muškarce i žene u različitim veličinama.

 

Polar prsluci za školu će biti jedinstveni na Vašim učenicima, uvek će ih rado nositi kao svoju uniformu, a da to ne utiče na njihov svakodnevni način odevanja. Polar prsluci za školu učiniće da Vaši učenici svuda budu prepoznatljivi i da svojim zadovoljstvom nošenja prenose pozitivan stav o svojoj školi na učenike drugih škola.