Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci za restoran

 

Polar prsluci za restoran su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci za restoran su Vaša idealna prilika da ujedinite Vaš prostor i Vaše zaposlene sa korisnicima Vaših usluga čime ćete doprineti pružanju topline, komotiteta i prijatnog osećaja pripadnosti u Vašem ambijentu. Ako želite da Vam se gosti uvek vraćaju u želji da se osećaju što prijatnije u Vašem restoranu, onda su polar prsluci za restoran pravi izbor za Vas. Vaši zaposleni će se osećati mnogo udobnije i nasmejano i na taj način ćete olakšati uslove rada što će se pozitivno odraziti na Vaše poslovanje.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo jer su polar prsluci za restoran izrađeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji sa učkurom u porubu, sa džepovima sa strane. Laki su za održavanja i ne menjaju se tokom pranja.

 

Pružamo Vam mogućnost da kombinujete boje po želji (više od 20 boja), a mogućnost da izaberete između dva modela, za muškarce i za žene, pomoćiće da istaknete muževnost ili ženstvenost vaših zaposlenih.

 

Polar prsluci za restoran pogodni su za izradu Vašeg logotipa pomoću veza u 10 boja. Osim što ćete imati svoju reklamu, polar prsluci za restoran sa izrađenim vezom mogu izuzetno lepo i kreativno da izgledaju kao svakodnevni odevni predmet Vaših zaposlenih.