Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci za klub

 

Polar prsluci za klub su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci za klub predstavljaju odličnu odevnu kombinaciju za aktivne članove kluba ili za Vaše vatrene navijače. Zbog mogućnosti izrade vašeg logotipa u vidu veza na polar prsluci za klub bićete u idealnoj prilici da budete jedinstveni prestavnik Vašeg kluba.

 

U zavisnosti od potrebe tu je uvek mogućnost velikog izbora kombinovanja boja, u više od 20 boja, a izrada veza ili štampe (štampa nije preporučljiva) u 10 boja. Izrađeni su od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester što obezbeđuje lako održavanje. Polar prsluci za klub su lagani (320 g/m²) i samim tim idealni za nošenje tokom cele godine. Poseduju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane. Postoji mogućnost izrade ženskih modela što dodatno ističe ženstvenost pripadnica kluba.

 

Polar prsluci za klub svojim nošenjem Vam pružaju mogućnost da uvek budete uočljivi i prepoznatljivi na svakom sportskom događaju i terenu. Zbog svoje udobnosti i lakoće biće Vaš skoro svakodnevni odevni komad koji će na Vama uvek lepo stajati i idealno se uklapati u ostatak garderobe, jer smo svojim dizajnom i načinom izrade u mogućnosti da Vam to obezbedimo.

 

Naravni nismo zaboravili ni na najmljađe članove klubova jer se polar prsluci za klub izrađuju i u dečijim veličinama. Oni će ih nositi sa oduševljenjem jer su polar prsluci za klub izuzetno udobni, komotni i lepi.