Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci za firmu

 

Polar prsluci za firmu su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci za firmu su proizvod iz sopstvene proizvodnje i mogu biti višenamenski. Zbog kvalitetne izrade i visoko kvalitetnog materijala, polar – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², pogodni su za nošenje u prelaznom periodu tokom hladnih dana. Polar prsluci za firmu mogu biti upotrebljeni za svaku delatnost jer poseduju komotitet i lakoću, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane.

 

Polar prsluci za firmu rade se u više od 20 boja, sa mogućnošću izrade veza ili štampe (štampa nije preporučljiva) u 10 boja, različitih veličina i modela za žene i muškarce. Polar prsluci za firmu uz izradu veza Vašeg logotipa biće idealna prilika da svojim radnicima pružite udobnost a da oni budu Vaša pokretna reklama koja će biti vidljiva u kontaktu sa klijentima.

 

Ako želite da uvek budete primećeni i da odajete utisak poslovnosti onda su polar prsluci za firmu prava stvar za Vas. Mi smo tu Vam obezbedimo kvalitet i trajnost materjala i izrade veza u boji po Vašoj želji i Vašim potrebama, kako bi dobrineli boljem poslovanju Vaše firme. Sigurni smo da će i Vaši zaposleni sa velikim zadovoljstvom biti odeveni u naše polar prsluci za firmu jer odgovarajućim izborom boja neće remetiti koncept njihovog poslovnog oblačenja.