Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci vezeni

 

Polar prsluci vezeni su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Želite da budete moderni čak i u hladnim danima ? Tu su polar prsluci vezeni koji mogu modno izgledati vrlo moćno na Vama, bilo da ga nosite preko majice ili košulje. Izaberite dezen ili boju po Vašoj želji ili ostavite svoj modni pečat na njima u vidu veza i budite sigurni da ćete svakoga ostaviti bez daha. Polar prsluci vezeni mogu se nosisti u svakoj prilici i uz svaki odevni predmet, bilo da želite da ostavite utisak poslevnosti ili ležernosti, oni će biti pravi izbor za Vas.

 

Polar prsluci vezeni se rade u sopstvenoj proizvodnji, od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², na sebi imaju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane. Laki su za održavanje, a kvalitet materijala obezbeđuje udobnost i lakoću nošenja.

 

Polar prsluci vezeni osim što se mogu svakodnevno nositi u slobodnijoj varijanti isto tako mogu postati idealan reklamni materijal za Vašu firmu jer pružaju mogućnost izrade vašeg logotipa ili nešto svojstveno samo Vama.

 

Polar prsluci vezeni se rade u više od 20 boja, a mogućnost izrade veza je u 10 boja, što doprinosi adekvatnom uklapanju u enterijer a da pri tom ne remetite poslovnost Vaše firme i Vaših zaposlenih.