Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci štampati

 

Polar prsluci štampati su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci štampati se izrađuju u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog polara - fleece , 320 g/m², 100 % poliester, pa štampanje na njima nije preporučljivo, ali će zato izrada veza na njima biti izuzetno trajna i pogodna za rad na njima.

 

Polar prsluci štampati su izrađeni od materjala koji je antipilling, tj. ne grudva se, pa su zbog toga laki za održavanje. Na sebi imaju rajsferšlus Full Zip ZKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane što dodatno obezbeđuje komotitet i lakoću nošenja.

 

Polar prsluci štampati mogu biti idealan reklamni materijal jer je na njima moguća izrada Vašeg logotipa u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva) u 10 boja. Polar prsluci štampati dostupni su u preko 20 boja što dodatno obezbeđuje mogućnost kombinovanja prema potrebama prostora ili delatnosti kojom se bavite, rade se u dva modela, za muškarce i za žene (za žene je strukirana varijanta).

 

Ujedinite Vašu potrebu za reklamom i potrebe Vaših radnika za udobnošću i toplinom izradom Vašeg logotipa na polar prsluci štampati i mi ćemo Vam u tome rado pomoći. Budite sigurni da ćete se u njima uvek isticati i da ćete ih uvek rado nositi jer smo sigurni u svojoj kvalitet izrade kako samog proizvoda tako i logotipa u štampi ili vezu izrađenom na njima.