Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci štamparija

 

Polar prsluci štamparija su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci štamparija su jedan od mnogobrojnih proizvoda iz našeg širokog asortimana koji možemo da Vam ponudimo. Rade se u sopstvenoj prizvodnji od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, antipilling – ne grudvajući, 320 g/m², na sebi imaju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane.

 

Polar prsluci štamparija se najčešće koriste u reklamne svrhe zbog mogućnosti izrade logotipa ili bilo kog drugog vida reklame na njima. Zbog vrste materijala od koga se izrađuju osetljivi su na štampanje pa Vam zbog toga radije preporučujemo varijantu izrade veza na njima, što doprinosi trajnosti boja i kvaliteta. Moguća je izrada veza u 10 boja.

 

Polar prsluci štamparija se rade u više od 20 boja u modelima za decu, muškarce i žene, sa izborom odgovarajučih veličina. Zbog mogučnosti izrade reklamnog logotipa, polar prsluci štamparija su idealni za svaku delatnost i mogu ih nositi kako Vaši zaposleni tako i korisnici Vaših usluga.

 

Polar prsluci štamparija se lako uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i obavezni su deo asesoara u hladnim danima i prelaznom periodu. Zbog prirode materijala polar prsluci štamparija su laki za održavanje, a trajnost boja veza na njima je zagarantovana.