Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci štampani

 

Polar prsluci štampani su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci štampani se najčešće koriste u reklamne i promotivne svrhe, ali zbog trajnosti izrade boja i kvaliteta nudimo Vam mogućnost izrade veza na njima. Zbog oseljivosti materijala na štampu, polar prsluci štampani su se pokazali kao idealni za vez a naš način izrade učiniće da budete zadovoljni kvalitetom veza.

 

Polar prsluci štampani se rade od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², što dodatno čini ove prsluke lakim za održavanje. Na sebi imaju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane. Rade se u modelima za muškarce i za žene.

 

Polar prsluci štampani su višenamenski, jer se mogu koristiti u svakoj prilici i svoju korist mogu naći u svakoj delatnosti a pritom mogu doprineti Vašem poslovanju, izradom štampe (nije preporučljiva) ili veza na njima. Rade se u više od 20 boja, a štampa ili vez u 10 boja što dozvoljava veliku mogućnost kombinovanja zavisno od potrebe ili zahteva koji su neophodni da se ostvare.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet izrade i očekujemo Vas da nas posetite i uz naš stručni kadar omogućimo da se Vaše želje pretvore u stvarnost. Postanite i Vi naš zadovoljni kupac i učinite da Vaša firma bude svuda prepoznatljiva i primećena.