Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci sa štampom

 

Polar prsluci sa štampom su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Ako želite da istaknete ime svoje firme ili želite da budete uvek prepoznatljivi gde god da se pojavite – onda su polar prsluci sa štampom pravi izbor za Vas. Naš stručni tim će uz kvalitetnu izradu pretvoriti Vaše želje u stvarnost.

 

Polar prsluci za štampu se izrađuju od visoko kvalitetenog polara – fleece, 100 % poliester, pa Vam zbog očuvanja kvaliteta proizvoda nudimo mogućnost izrade veza na njima, koji je izuzetno trajan. Polar prsluci za štampu pružaju veluku mogućnost kombinovanja boja sa Vašim ambijentom jer se rade u više od 20 nijansi, a vez i štampa (štampa nije preporučljiva) u 10 boja.

 

Sigurni smo da će Vaši zaposleni uvek biti prepoznatljivi uz polar prsluci za štampu i da će ih uvek rado nositi u svakoj prilici jer smo sigurni u svoj kvalitet i dizajn.

 

Polar prsluci za štampu nude izuzetan komfor i nesmetani rad u njima. Na sebi imaju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu i džepove sa strane. Osim što će biti svakodnevni odevni predmet Vaših zaposlenih tokom hladnih dana, polar prsluci za štampu postaće Vaš glavni adut u Vašem reklamiranju i širenju pozitivnog imidža Vaše firme.