Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci sa nazivom kluba

 

Polar prsluci sa nazivom kluba su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci sa nazivom kluba su izrađeni u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog polara koji se mogu koristiti u svakoj prilici. Vrlo su pogodni za sportske aktivnosti jer su lagani, udobni a istovremen ne remete koncept pokretljivosti neophodne tokom bavljenja sportom.

 

Polar prsluci sa nazivom kluba napravljeni su od fleece, 100 % poliester, antipilling – negrudvajući površinske mase 320 g/m², rajsferšlus Full Zip YKK u boji tekstila , sa bočnim džepovima i učkurom u porubu čime obezbeđujemo adekvatnu udobnost, toplotu i moderan izgled Vaših sportista.

 

Polar prsluci sa nazivom kluba pogodni su za svaku priliku čime pružate mogućnost afirmacije i popularizacije Vašeg kluba i upoznavanje novih članova i fanova sa Vama.

 

Želite da boje i naziv Vašeg kluba uvek budu prepoznatljivi i autentični, tu smo mi da ispunimo Vaše zahteve uz mogućnost izrade u više od 20 boja, sa izradom veza (štampa nije preporučljiva) Vašeg logotipa u 10 boja.

 

Bilo da je u pitanju muški ili ženski sportski klub, mi Vam pružamo mogućnost izbora muških i ženskih modela (strukirana varijanta) polar prsluci sa nazivom kluba.