Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci sa nazivom firme

 

Polar prsluci sa nazivom firme su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci sa nazivom firme predstavljaju jedan od naših sopstvenih proizvoda u našoj širokoj ponudi koji mogu biti upotrebljeni u reklamne svrhe Vaše firme. Polar prsluci sa nazivom firme pored izuzetne udobnosti i toplote mogu da obezbede i da Vaši zaposleni nesmetano obavljaju svoje poslovne aktivnosti i da ujedno predstavljaju Vašu firmu u kontaktu sa klijentima.

 

Polar prsluci sa nazivom firme su reprezentativni i kvalitetni jer su izrađeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, površinske mase 320 g/m², rajsferšlus Full Zip YKK u boji tekstila , sa bočnim džepovima. Polar prsluci sa nazivom firme se rade u dve varijacije, za muškarce i za žene. Za žene je u ponudi strukirana varijanta polar prsluci sa nazivom firme.

 

Polar prsluci sa nazivom firme su modernog dizajna sa mogućnošću izrade u više od 20 boja koje možete uklopiti sa adekvatnom bojom Vašeg naziva firme sa varijantom veza u 10 boja.

 

Ako želite da u svojoj firmi imate svoj lični vid reklame kroz svoje zaposlene onda su za Vas pravi izbor naši polar prsluci sa nazivom firme u bojama po Vašem izboru uz izuzetan kvalitet naših proizvoda.