Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci poručiti

 

Polar prsluci poručiti su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci poručiti pružaju mogućnost da svoje ideje spojite sa našim kvalitetom uz mogućnost izrade veza ili štampe na njima. Zbog svoje udobnosti i lakoće održavanja postaće Vaš svakodnevni odevni predmet. Polar prsluci poručiti su idealni za prelazni period ili za sveže letnje večeri.

 

Polar prsluci poručiti se rade od izuzetno kvalitetnog materjala polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², sa džepovima sa strane, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu. Nudimo Vam izbor od preko 20 boja polar prsluci poručitu i modele za decu, muškarce i žene.

 

Izradom veza ili štampe (štampa nije preporučljiva), polar prsluci poručiti mogu postati Vaš promotivni materjal i tako doprinesete boljem razvoju marketinga Vašeg poslovanja. Izrada logotipa u vezu ili štampi moguća je u 10 boja, što dodatno daje originalni pečat Vaše firme na njima.

 

Polar prsluci poručiti učiniće da se Vaši zaposleni u njima osećaju prijatno, a da se pritom ne poremeti koncept poslovnosti i ozbiljnosti, a Vi ćete biti zadovoljni jer ćete sa njima uvek biti istaknuti i primećeni kod svojih klijenata.