Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci po porudžbini

 

Polar prsluci po porudžbini su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci po porudžbini predstavljaju jednu od najboljih i najkreativnijih varijanti reklamiranja Vaše firme, gde postoji velika mogućnost kobinovanja boja i modela koji mogu doprineti poboljšanju Vašeg kvaliteta poslovanja.

 

Polar prsluci po porudžbini se izrađuju od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji sa učkurom u porubu, sa džepovima sa strane što dodatno obezbeđuje udobnost i nesmetani rad zaposlenih. U ponudi su polar prsluci po porudžbini u dve varijacije, za muškarce i za žene.

 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izradu u više od 20 boja, tako da polar prsluci po porudžbini mogu da se idealno uklope u Vaš poslovni prostor i ne remete koncepciju Vašeg ambijenta, a ujedno doprinosete da zaposleni ih nose sa uživanjem i zadovoljstvom.

 

Polar prsluci po porudžbinu takođe pružaju mogućnost da pored odabira boja dodatno odradite svoj logotip u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva) u 10 boja. Izradom svog logotipa učinićete da Vaši zaposleni budu pravi predstavnici Vaše firme i budu pokretna rekla koja će uvek biti dostupna pogledima Vaših klijenata.

 

Polar prsluci po porudžbini su idealni za svaki prsotor i za svaku delatnost, izuzetno su udobni i Vaši zaposleni će ih uvek rado nositi, a Vi ćete uspeti da ujedinite lepo i korisno, a mi smo tu da ostvarimo Vaše želje.