Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci naručiti

 

Polar prsluci naručiti su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci naručiti se rade u sopstvenoj proizvodnji što Vam omogućava da naručite prema Vašim potrebama i mogućnostima, a mi ćemo Vam obezbediti adekvatan kvalitet i dizajn.

 

Polar prsluci naručiti se mogu raditi u 20 boja, sa vezom ili štampom u 10 boja (štampa nije preporučljiva) Vašeg logotipa na visoko kvalitetnom polaru – fleece, 100 % poliester što obezbeđuje trajnost izrade veza na njima. Poseduju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

Polar prsluci naručiti se mogu raditi višenamenski bilo da želite da to bude Vaš orginalni poklon nekome ili odevni predmet Vaših zaposlenih. Rade se u veličinama za decu i odrasle, muški model i ženski model koji je strukiran radi boljeg isticanja linije tela.

 

Polar prsluci naručiti se mogu nositi u svakoj prilici bilo da je u pitanju poslovni prostor ili neka opuštenija varijanta, a mogućnost kombinovanja boja obezbeđuje adekvatno uklapanje u ostatak odevnih predmeta.

 

Ako želite da budete jedinstveni u nečemu što ćete uvek rado nositi i primećeni gde god da se pojavite onda su polar prsluci naručiti prava stvar za Vas.

 

Posetitte nas na našem sajtu i Vaše ideje prenesite na naše polar prsluci naručiti i postanite član naših zadovoljnih kupaca.