Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav za školu

 

Muške košulje kratak rukav za školu rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Želite da Vaša škola bude elitna po stilu oblačenja i da odiše ozbiljnošću i profesionalizmom Vaših učenika i nastavnih predavača? Obratite nam se i mi ćemo Vam u tome pomoći uz naše muške košulje kratak rukav za školu.

 

Bilo da želite da Vaši učenici ili nastavni profesori imaju jedinstven stil oblačenja svakako će Vam biti neophodne naše muške košulje kratak rukav za školu. Omogućite svojim učenicima da sami kreiraju svoju školsku uniformu a mi ćemo Vam to omogućiti uz mogućnost izrade veza do 10 boja ili štampe do 6 boja na muške košulje kratak rukav za školu.

 

Muške košulje kratak rukav za školu se rade od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45% uz mogućnost izrade i sa dugim rukavima što ih čini dostupnim za nošenje tokom cele godine. Lake su za kombinovanje uz ostatak garderobe, dizajnirane su da budu modernog kroja ali da ne naruše udobnost i prijatnost nošenja.

 

Uvedite novitete u Vašu školu koje će svi rado prihvatiti jer smo sigurni da će muške košulje kratak rukav za školu Vaši učenici i nastavni predavači rado nositi. Uspećete da ponovo vratite jedinstven stil oblačenja za sve ali na jedan inovativan i krajnje zanimljiv način uz naše muške košulje kratak rukav za školu.

 

Pokažite da se Vaši učenici osim po znanju ističu i po jedinstvenom stilu odevanja koji će oni voleti i rado nositi. Učinite da svi požele da pohađaju baš Vašu školu jer ćete sigurno biti primećeni i zapaženi u njima.