Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav za restoran

 

Muške košulje kratak rukav za restoran rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Vlasnik ste elitnog restorana i želite da i Vaši zaposleni svojim adekvatnim oblačenjem upotpune Vaš ambijent – tu su za Vas naše muške košulje kratak rukav za restoran koje mogu da ispune vaša očekivanja. Muške košulje kratak rukav za restoran rade se u sopstvenoj proizvodnji sa mogućnošću izrade i sa dugim rukavima što ih čini lakim za nošenje tokom cele godine.

 

Uz izbor boja do 8 nijansi uspećete da muške košulje kratak rukav za restoran uklopite u svoj ambijent i time dodatno osvežite svoj prostor i očuvate toplinu i prijatnu atmosferu. Vaši zaposleni će u njima izgledati vrlo elegantno a pri tom i moderno jer smo se trudili da dizajnom pratimo modne trendove i istaknemo muževnost.

 

Muške košulje kratak rukav za restoran se rade od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45%, pa su zbog toga lake za održavanje. Lako se kombinuju sa ostatkom garderobe i vrlo su prijatne za nošenje i omogućavaju nesmetani rad Vaših zaposlenih.

 

Izradom reklamnog teksta ili logotipa na muške košulje kratak rukav za restoran uspećete da dodatno ulepšate i osvežite izgled košulje i da imate na njoj reklamu koju će Vaši zaposleni rado nositi na sebi i biti Vaši promoteri. Vez se radi do 10 boja, a štampa do 6 boja čime ćete istaći svoj logotip na muške košulje kratak rukav za restoran koji će sigurno biti primećen i prepoznatljiv.