Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav vezti

 

Muške košulje kratak rukav vezti rade se sa i dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 55% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje kratak rukav vezti su iz asortimana sopstvene proizvodnje koji se vrlo često koristi u reklamne svrhe bilo da je u pitanju potreba da se omogući adekvatno odevanje zaposlenih ili prikladan poklon poslovnim partnerima i klijentima. Uz mogućnost veza do 10 boja muške košulje kratak rukav vezti mogu ispuniti Vaša očekivanja i potrebe.

 

U ponudi su muške košulje kratak rukav vezti i sa dugim rukavom pa u zavisnosti od Vaših potreba i godišnjeg doba u mogućnosti smo da Vam obezbedimo adekvatan artikal. Muške košulje kratak rukav vezti su lagane za nošenje i lake za kombinovanje uz ostatak odevne kombinacije pa će ih Vaši zaposleni rado nositi.

 

Muške košulje kratak rukav vezti se rade od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini lakim za održavanje a uz kvalitetnu izradu veza omogućili smo trajnost boja Vašeg logotipa na njima.

 

Gde god da se pojave Vaši zaposleni, bilo na poslovnom sastanku ili u kontaktu sa klijentima uz naše muške košulje kratak rukav vezti biće uvek primećeni i prepoznatljivi.

 

Ako ste ipak muškarac koji želi da svoj omiljeni odevni predmet učini unikatnim i jedinstvenim a ne znate kako – obratite nam se i mi ćemo uz našu kvalitetnu tehnologiju izrade na muške košulje kratak rukav vezti preneti Vaše želje i pretvoriti ih u stvarnost.