Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav vezene

 

Muške košulje kratak rukav vezene rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje kratak rukav vezene se najčešće koriste u svrhu marketinga jer je na njima moguća izrada reklamnog materijala ili logotipa firme u vezu. Mogućnost veza je do 10 boja čime dodatno uspevate da osvežite izgled i da Vaša reklama ili logotip budu interesanti i upečatljivi.

 

Muške košulje kratak rukav vezene mogu nositi Vaši zaposleni tokom radnog vremena, možete ih pokloniti svoji poslovnim partnerima ili vernim korisnicima Vaših usluga. Na Vama je da osmislite ideju i da nam se obratite a mi ćemo se potruditi da uz naše muške košulje kratak rukav sa vezom Vam to i omogućimo.

 

Muške košulje kratak rukav vezene se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini lakim za odžavanjem a trajnost boja veza na njima je zagarantovana.

 

Uspeli smo da modenim dizajnom muške košulje kratak rukav vezene učinimo poželjnim za nošenje jer se lako uklapaju u ostatak garderobe, ističu muževnost, udobne su i omogućavaju nesmetani rad tokom obavljanja poslovnih aktivnosti. Muške košulje kratak rukav vezene rade se sa dugim rukavima sa izborom do 8 boja.

 

Ostavite iza sebe pečat poslovnosti uz naše muške košulje kratak rukav vezene prilikom poslovnih sastanaka ili tokom rada sa klijentima. Pokažite svima koliko ste u korak sa vremenom ne samo u poslu već i u praćenju modnih trendova, ulepšajte radni prostor dobro odevenim muškarcima iz Vašeg kolektiva, imajte reklamu dostupni svima i u svakom trenutku – a sve to uz naše muške košulje kratak rukav vezene.