Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav štampati

 

Muške košulje kratak rukav štampati rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje kratak rukav štampati pružaju mogućnost izrade logotipa Vaše firme u štampi do 6 boja čime ćete uspeti da uspešno predstavite vašu firmu novim klijentima i poslovnim partnerima. Ostavite iza sebe jedinstven utisak poslovnosti gde god da se pojavite, učinite da svi požele da budu korisnici baš Vaših usluga, a sve to uz naše muške košulje kratak rukav štampati.

 

Izbor mogućnosti je veliki, na Vama je samo da osmislite reklamu koja će biti unikatna a mi ćemo uz izuzetnu tehnologiju izrade i kvaliteta Vam to i omogućiti.

 

U želji da istaknemo muževnost današnjeg poslovnog muškarca naš tim stručnjaka se potrudio da modernim dizajnom u tome i uspemo. Osim modernog dizajna muške košulje kratak rukav štampati odlikuje i visok kvalitet izrade u sopstvenoj proizvodnji od mešavine pamuka 55% i poliestera 45%.

 

Uz mogućnost izbora do 8 boja muške košulje kratak rukav štampati će se adekvatno uklopiti u Vaš poslovni ambijent i potrebe Vaše firme, a mogućnošću izrade logotipa u štampi do 6 boja postiže se efektnost i izražajnost.

 

Uz posedovanje naše muške košulje kratak rukav štampati bićete svuda primećeti i uspećete da Vaša firma bude propoznatljiva po jedinstvenom stilu odevanja i poslovnosti.