Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav štampane

 

Muške košulje kratak rukav štampane rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Košulje su nezaobilazan odevni predmet svakog poslovnog muškarca jer je vrlo važno kakav će utisak ostaviti tokom rada sa kllijentima ili tokom poslovnog sastanka. Uz naše muške košulje kratak rukav štampane uspećete da ostavite jedinstven pečat svog poslovanja i ozbiljnosti Vaše firme.

 

Muške košulje kratak rukav štampane su proizvod iz sopstvene proizvodnje na kome je moguća štampa reklamnog teksta ili logotipa firme. Potrudili smo se da adekvatim dizajnom i izborom do 8 boja Vam omogućimo lako uklapanje u poslovni ambijent prema Vašim potrebama i mogućnostima. Izrada štampe je moguća do 6 boja čime ćete uspeti da osvežite ovaj svakodnevni odevni predmet.

 

Muške košulje kratak rukav štampane će Vaši zaposleni rado nositi jer se rade od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini izuzetno udobnim i prijatnim za nošenje tokom radnih obaveza. Rade se u modelima i sa dugim rukavima pa su zbog toga praktične za nošenje tokom cele godine. Lako se kombinuju sa ostatkom garderobe jer smo se potrudili da budu modernog dizajna a da pri tom ne narušimo izgled poslovnosti koji je neophodan.

 

Sigurni smo da ćete biti zadovljni kupovinom muške košulje kratak rukav štampane jer smo u mogućnosti da garantujemo kvalitet izrade i uz naprednu tehnologiju Vam omogućimo da svoje ideje pretvorite u stvarnost. Postanite i Vi još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca muške košulje kratak rukav štamapane.