Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav sa vezom

 

Muške košulje kratak rukav sa vezom rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi

 

 

Biti savršeno obučen za posao ne znači uvek uštogljeneno i dosadno. Uz naše muške košulje kratak rukav sa vezom u mogućnosti ste da to promenite i učinite košulje Vašim omiljenim odevnim predmetom. Izradom veza do 10 boja, muške košulje kratak rukav sa vezom učinićete jedinsvenim i zanimljivim za nošenje i pritom ćete privući poglede ljudi oko sebe koji će poželeti da u svom garderoberu poseduju jednu takvu košulju.

 

I tokom leta i tokom zime možete nositi Vaš omiljeni odevni predmet jer muške košulje kratak rukav sa vezom radimo i sa dugim rukavom sa izborom do 8 boja. Iako može delovati neobavezno uz adekvatnu kombinaciju muške košulje kratak rukav sa vezom mogu ostaviti utisak poslovnosti i ozbiljnosti.

 

Ako želite da obradujete Vaše zaposlene novim dezenom i modernim dizajnim – tu su za Vas muške košulje kratak rukav sa vezom. Vaši zaposleni će ih rado nositi jer se muške košulje krata rukav sa vezom rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini lakim za održavanje, a trajnost boja veza ili štampe je zagarantovana.

 

Uz izradu logotipa Vaše fime u vezu ili štampi na muške košulje kratak rukav sa vezom uvek ćete imati prikladan poklon za svoje sadašnje i buduće poslovne partnere koji će kroz to uvideti Vašu poslovnost i želju za napredovanjem.