Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav sa logom

 

Muške košulje kratak rukav sa logom rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje kratak rukav sa logom su iz proizvod iz širokog asortimana ponude koji se najčešće koristi u reklamne svrhe zbog mogućnosti izrade logotipa na njima u vezu ili štampi.

 

Izradom logotipa muške košulje kratak rukav sa logom mogu biti svakodnevna odevna kombinacija Vaših zaposlenih koji će u stalnom kontaktu sa klijentima biti Vaša reklama dostupna svima i u svakom trenutku. Osim što ih mogu nositi Vaši zaposleni muške košulje kratak rukav sa logom mogu biti adekvatan promotivni materijal Vašim vernim potrošačima ili poklon Vašim poslovnim partnerima.

 

Muške košulje kratak rukav sa logom se lako i lepo uklapaju u ostatak odevne kombinacije jer se rade u modernim krojevima sa izborom do 8 boja. Muške košulje kratak rukav sa logom se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala, mešavine pamuka 55% i poliestera 45%. Izrada logotipa u vezu je moguća do 10 boja a u štampi do 6 boja. Rade se i u modelima sa dugim rukavom.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet izrade muške košulje kratak rukav sa logom i trajnost boje štampe i veza. Vaši zaposleni će muške košulje kratak rukav sa logom uvek rado nositi jer osim udobnosti koje pružaju u njima će ostavljati poseban osećaj sigurnosti i poslovnosti, a Vaša firma će se isticati po jedinstvenom imidžu svojih zaposlenih.

 

Uz kupovinu muške košulje kratak rukav sa logom bićete svuda zapaženi i iza sebe ćete ostavljati jedinstven pečat dobrog poslovanja i želje za napredovanjem.