Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav reklamne

 

Muške košulje kratak rukav reklamne rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Svaki moderan poslovni muškarac u svom garderoberu mora da poseduje muške košulje i svesni ste toga koliko je važno ostaviti dobar utisak na poslovnom sastanku ili tokom rada sa klijentima. Zbog toga za Vas izdvajamo iz svog širokog asortimana proizvoda muške košulje kratak rukav reklamne koje će postati Vaš obavezni deo poslevne odevne kombinacije.

 

Uz izradu reklamnog materijala ili logotipa vaše firme u vezu ili štampi na muške košulje kratak rukav reklamne uspećete da ostavite jedinstven pečat poslovnosti i kreativnosti. Ne samo da ćete u njima lepo izgledati već ćete na taj način biti pravi promoter svoje kompanije i pokazaćete da osim u odevanju pratite i svetske trendove u poslovanju.

 

Mogućnosti su velike za dobrim marketingom, na Vama je samo da ga osmislite, bilo da želite da uvedete jedinstven kodeks oblačenja u svojoj firmi ili da želite da obradujete svoje partnere ili pak nagradite svoje verne korisnike usluga svakako će Vam u tome pomoći muške košulje kratak rukav reklamne.

 

Sigurni smo da će ih svi rado nosti i sa ponosom biti predstavnik Vaše firme jer su izrađene od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Rade se u više od 8 boja, sa mogućnošću izrade i sa dugim rukavima u zavisnosti od Vaših potreba. Izrada reklamnog teksta u vezu moguća je do10 boja a u štampi do 6 što dodatno može ulepšati ovaj odevni predmet i učini da Vaša reklama bude prepoznatljiva svuda i u svakom trenutku.