Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav poručiti

 

Muške košulje kratak rukav poručiti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Želite da obradujete svoje zaposlene, verne potrošače ili poslovne partnere jedinstvenim poklonom koji će oni rado nositi – tu su za Vas iz našeg širokog asortimana proizvoda muške košulje kratak rukav poručiti. Čak i ako niste poslovna osoba već samo želite da učestvujete u dizajniranju Vašeg omiljenog odevnog predmeta možete to ostvariti uz naše muške košulje kratak rukav poručiti. Jednostavnim izborom boja i mogućnosti izrade veza ili štampe Vaše zamisli možemo pretvoriti u stvarnost.

 

Muške košulje kratak rukav poručiti se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45%. Izbor boja u kojima se izrađuju je do 8 boja i nijansi, a mogućnost izrade veza je do 10 boja i štampe do 6 boja.

 

Muške košulje kratak rukav poručiti se rade i sa dugim rukavom u zavisnosti od Vaših potreba što ih čini prilagodljivim vremenskim ulsovima u kojima se nose. Lako se kombinuju sa ostatkom garderobe bilo da je u pitanju poslovna ili ležernija varijanta odevanja. Svakako ćete uz muške košulje kratak rukav poručiti ostaviti jedinstven utisak i zasigurno ćete biti primećeni i svuda privlačiti pažnju.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet proizvoda koji Vam nudimo pa ćete zbog toga poželeti da muške košulje kratak rukav poručiti budu i u Vašem garderoberu. Uz izuzetnu tehnologiju izrade i dizajn posedovaćete ih u većem broju.