Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav po porudžbini

 

Muške košulje kratak rukav po porudžbini rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Bilo da ste ljubitelj lepih košulja ili Vam je neophodan prikladan poslovni odevni predmet za Vaše radnike ili želite da napravite dobar promotivni materijal na nekom artiklu – mi Vam možemo ponuditi iz našeg širokog asortimana proizvoda muške košulje kratak rukav po porudžbini.

 

Mogućnost poručivanja Vam pruža mogućnost da prema svojim potrebama a našim mogućnostima dobijete artikal koji može zadovoljiti Vaše potrebe i očekivanja. U ponudi muške košulje kratak rukav po porudžbini koje se rade od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45% uz mogućnost izrade veza ili štampe na njima.

 

U mogućnosti smo i da Vam ponudimo muške košulje kratak rukav po porudžbini i sa dugim rukavima koje se rade u 8 boja što ih čini lakim za kombinovanje i nošenje u svim vremenskim uslovima.

 

Izrada veza je moguća u 10 boja a štampe u 6 boja te stoga Vaš reklamni materijal, logotip, tekst ili nešto jedinstveno za Vas mogu se isticati svojim dizajnom i kvalitetom boja na naše muške košulje kratak rukav po porudžbini.

 

Izbor mogućnosti i ideja je veliki, na Vama je da ih osmislite i da nam se obratite a mi ćemo se potruditi da uz svoj kvalitet i tehnologiju izrade to i postignemo. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni i da ćete vrlo rado nositi naše muške košulje kratak rukav po porudžbini i da ćemo Vas svrstati u grupu mnogobrojih zadovoljnih klijenata.